تصویب طرح گسترش واحدهای محیطی بهداشت در کمیته منتخب هیات امنای دانشگاه

تاریخ ایجاد در 03 ارديبهشت 1398

مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تصویب طرح گسترش واحدهای محیطی بهداشت در کمیته منتخب هیات امنای دانشگاه خبر داد.

محسن صادق‌پور در حاشیه کمیته منتخب هیات امنای دانشگاه که با حضور رئیس دانشگاه، معاون مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت و سایر اعضاء منتخب هیئت امنا برگزار شد اظهار کرد: داشتن ساختار سازمانی متناسب با آخرین استانداردها همواره یکی از دغدغه‌های دانشگاه بوده که این مهم با همکاری معاونت توسعه و مدیریت دانشگاه، معاونت بهداشت، مرکز توسعه وزارت متبوع و حمایت‌های رئیس دانشگاه محقق شد.

وی خاطر نشان کرد: در این کمیته تشکیلات جدید مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت مشهد و شهرستان‌های تابعه بازنگری و به تصویب رسید.

مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: با تصویب این طرح یک هزار و ۷۰۰ پست سازمانی به پست‌های واحد‌های محیطی دانشگاه اضافه شد.