کسب رتبه برتر کمیته نظام پیشنهادهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد در کشور

تاریخ ایجاد در 06 تیر 1397

کمیته نظام پیشنهادهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان برترین واحد اجرایی در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور معرفی گردید.

مدیرتوسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفت‏‏گو با وب‌دا اظهار داشت: در حال حاضر نظام مدیریت مشارکتی به عنوان یک نظام کارآمد، در مدیریت دولتی نوین مطرح است ؛ این نظام در حالی که قدرت تصمیم‌گیری مدیران را تضعیف و یا مخدوش نمی‌کند، صاحبان اندیشه‌های سازنده را بدون در نظر گرفتن شغل و مقام یکسان می‌داند و زمینه های لازم برای تشویق کارکنان، در قبال عرضه اندیشه‌های خلاقانه ، فراهم می‌آورد.

صادق پور افزود: با این رویکرد که درفضای تصمیم گیری دانشگاه حاکم گردید نظام پیشنهاد ها در قالب یک سامانه جامع بصورت الکترونیکی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اجرا شد و از سال ۱۳۹۶ به منظور بهره‌برداری از این پیشنهادها در سطح ملی، سامانه نظام پیشنهادهای وزارت بهداشت توسط دبیرخانه دانشگاه مشهد مورد استفاده قرار گرفت.

وی همچنین با اشاره به بررسی دو هزار و ۹۹۰ پیشنهاد  در کمیته های کارشناسی و ۴۱۷ پیشنهاد مصوب در این مدت گفت: خوشبختانه با تلاشهای مجدانه ای که در این خصوص در سطح دانشگاه صورت پذیرفت ، نظام پیشنهادهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان برترین واحد اجرایی در بین سایر نظام های پیشنهادی دانشگاه های علوم پزشکی کشور معرفی گردید.