ارائه ۲۰۰ مقاله در دومین کنفرانس ملی تحول اداری و نوآوری با رویکرد اقتصاد مقاومتی

تاریخ ایجاد در 12 اسفند 1396

مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از مجموع ۴۰۰ مقاله ارسالی به دبیر خانه کنگره، ۱۵۰ مقاله برگزیده به صورت پوستر و  ۵۰ مقاله در قالب سخنرانی ارائه شده است.

به گزارش وب دا؛ دکتر محسن صادق پور در خصوص برگزاری دومین کنفرانس ملی تحول اداری و نوآوری با رویکرد اقتصاد مقاومتی به محورهای اصلی این کنفرانس اشاره کرد و بیان داشت: ارتقای بهره وری با استفاده از ظرفیت ها و مشارکت بخش غیر دولتی، ارتقای تاب آوری سازمانی از طریق چابک سازی ساختار منابع انسانی و بومی سازی مدل های بهره وری با تاکید بر استراتژی های درون زا از محورهای اصلی این کنفرانس دو روزه به شمار می رود.

دبیر سیاسیت گذاری دومین کنفرانس ملی تحول اداری و نوآوری با رویکرد اقتصاد مقاومتی بیان داشت: بهبود مستمر فرآیندهای انجام کار، توسعه فناوری های اداری، تجاری سازی دانش با رویکرد اقتصاد دانش بنیان و غیره نیز از محورهای مهمی است که در این کنفرانس ملی بر آن تاکید داریم.

دکتر صادق پور بیان داشت: توسعه گردشگری و بازاریابی خدمات با تاکید بر گردشگری سلامت، جیره بندی در نظام سلامت، فرهنگ سازی ارتقای خدمات الکترونیکی و مدیریت بحران و منابع مالی در شرایط کنونی نیز از جمله مواردی است که می توان با انجام آن موفقیت های بسیار خوبی در زمینه اقتصاد مقاومتی ایجاد کرد.

وی ابراز داشت: آن چه که برای ما در نظام اسلامی مبتنی بر ارزش ها دارای اهمیت است فرمایشات مقام معظم رهبری است که هر ساله از سوی ایشان اعلام می شود.

دکتر صادق پور ادامه داد: دانشگاه وظیفه ذاتی خود را تولید دانش، بحث و بررسی و نظریه پردازی می داند و بر این اساس اهتمام به این تاکیدات دارای اهمیت بوده و از این جهت طی دو سال متوالی این کنفرانس برگزار شده است.

مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی مشهد به سیاست های اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و افزود: این سیاست ها در سال ۱۳۹۲ توسط مقام معظم رهبری ابلاغ و بر این اساس وظیفه بسط، بررسی و ارائه پارادایم ها، رویکردها، اصول، مبانی و مفاهیم مرتبط در این زمینه را عهده دار شدیم.

دبیر سیاسیت گذاری دومین کنفرانس ملی تحول اداری و نوآوری با رویکرد اقتصاد مقاومتی به اهمیت تغییر و تحول در سازمان ها و ادارات دولتی اشاره کرد و بیان داشت: بر اساس آمارهای اعلام شده حدود ۹۰ درصد اقتصاد ایران دولتی و یا شبهه دولتی است و بر این اساس تا تحول در سازمان های دولتی رخ ندهد موفقیت آن گونه که باید ایجاد نخواهد داد.

دکتر صادق پور به هشت برنامه اصلاحیه اقتصادی ابلاغ شده از سوی رئیس جمهور در سال ۱۳۹۲ اشاره کرد و گفت: بر این اساس پنج کمیته در سازمان های دولتی وظیفه تحول را عهده دار شدند؛ تا تحول در سرمایه انسانی، دولت الکترونیکی و واگذاری ها رخ دهد و تا زمانی که کوچک شدن دولت اتفاق نیفتد عملا در این حوزه عقب گرد خواهیم داشت.

وی بیان داشت: تحول و نوآوری سازمانی به این معنا است؛ که باید سازمان های دولتی در ابتدا متحول شوند تا امید در اجرای اقتصاد مقاومتی قوت بیشتری بگیرد در غیر این صورت در اجرای این سیاست به مشکل خواهیم خورد.