توسعه و احداث ۳۲۰ هزار متر مربع طرح عمرانی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

تاریخ ایجاد در 24 مرداد 1396
  معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: در چهار سال اخیر ۳۲۰ هزار متر مربع، پروژه عمرانی در مناطق زیر پوشش این دانشگاه احداث و توسعه یافته است.

به گزارش وب دا، دکتر بحرینی در نشست خبری هیات رییسه دانشگاه با خبرنگاران رسانه های گروهی خراسان رضوی، خاطر نشان کرد: در ابتدای دولت تدبیر و امید، با هدف گذاری دانشگاه و بر اساس برنامه ریزی های کلان، پروژه های عمرانی بترتیب اهمیت پیگیری در دستور کار دولت قرار گرفته و تمامی پروژه های نیمه تمام، شامل ۳۸ پروژه در ابتدای آغاز به کار دولت فعال شد که در این راستا علاوه براجرای بیش از ۱۸۰ پروژه خرد نگهداشت، توسعه و احداث تا انتهای سال ۱۳۹۵، تعداد ۳۵ پروژه کلان، تکمیل و به بهره برداری رسیده است.

وی تصریح کرد: این اقدامات شامل بیش از ۳۲۰ هزار متر مربع احداث و توسعه و بیش از ۳۶۰ هزار متر مربع بازسازی و ارتقای هتلینگ است که به اجرا در آمده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: این معاونت با تمامی حوزه های دانشگاه در ارتباط و تعامل است و می توان اذعان داشت که این حوزه همانند ریلی است که قطار دانشگاه در مسیر آن حرکت می کند.

احداث بیش از یک هزار و ۲۰۰ تخت بستری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد به توسعه و ایجاد یک هزار و ۲۰۰ تخت بستری با زیر بنایی بالغ بر ۹۵ هزار متر مربع اشاره کرد و اظهار داشت: بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا(ع)، بیمارستان ۲۱۷ تختخوابی فوق تخصصی کودکان اکبر، بیمارستان ۳۶ تختخوابی باخرز، بیمارستان ۱۱۰ تختخوابی فریمان، بیمارستان ۳۵ تختخوابی خلیل آباد و توسعه بیمارستان امام خمینی درگز به ۹۴ تخت بستری از جمله این طرح ها به شمار می رود.

دکتر بحرینی تصریح کرد: در حال حاضر اورژانس ۱۲۰ تختخوابی بیمارستان قائم(عج) و بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی شهید هاشمی نژاد نیز با زیر بنای ۴۶ هزار متر مربع در حال اجراست.

توسعه پروژه های دانشگاه به صورت متوازن عملیاتی شده است

وی با بیان اینکه در اجرای پروژه های دانشگاه تنها به حوزه درمان توجه نشده و در این راستا پروژه ها در حوزه های آموزش، پژوهش و بهداشت نیز به اجرا در آمد خاطر نشان کرد: احداث ۱۱ مرکز بهداشت با مساحت ۵ هزار ۷۷۰ متر مربع، احداث ۷۱ خانه بهداشت با زیر بنای ۵ هزار و ۳۰۰ متر مربع، احداث شش پایگاه اورژآنس شهری و جاده ای، ساخت دانشکده داروسازی، دانشکده طب سنتی، مرکز گسترش سلامت با زبنای ۲۴ هزار و ۶۶۰ مترمربع و توسعه زیر ساخت های پژوهشی در پژوهشکده بوعلی بخشی از طرح هایی است که در حوزه های مختلف به اجرا در آمده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد به طرح های اجرا شده در پژوهشکده بوعلی اشاره کردو اظهار داشت: این طرح ها شامل سوله مرکز رشد، آزمایشگاه، کارگاه نیمه صنعتی تولید دارو، بیوکلین روم، کانکس لب و واحدهای زیر ساختی است که با زیر بنای دو هزار و ۵۰۰ متر مربع اجرا شده است.

دکتر بحرینی توسعه پردیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با زیربنای سه هزار و ۵۰۰ متر مربع شامل آمفی تئاتر دانشکده، دانشکده طب سنتی و درمان مکمل، دانشکده دندانپزشکی، مرکز مدیریت بحران و حوادث پزشکی و بانک چشم را از دیگر پروژه های اجرایی در دانشگاه برشمرد.