تشکیل کارگاه برنامه ریزی اقتضایی در بلایا درحاشیه برگزاری اولین کنفرانس ملی تحول و نوآوری سازمانی با رویکرد اقتصاد مقاومتی

تاریخ ایجاد در 17 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد کارگاه برنامه ریزی اقتضایی در حاشیه اولین کنفرانس ملی تحول و نوآوری سازمانی با رویکرد اقتصاد مقاومتی که در روزهای 6و7 بهمن ماه سال جاری در تالار رازی برگزار گردید تشکیل شد.

در این کارگاه که با همکاری مشترک مدیریت نوسازی و تحول اداری و گروه مدیریت و اقتصاد سلامت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد شرکت کنندگان با موضوعاتی همچون اصول راهنمایی برنامه ریزی اقتضایی در حوادث و بلایا،ویژگی های یک برنامه خوب اقتضایی در حوادث و بلایا و اجزای پنجگانه فرمانده ای هوشمند بلایا  آشنا شدند.

گفتنی است دکتر حمیدرضا شعبانی کیا عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مدرس این کارگاه بود.