تشکیل کارگاه صیانت از حق سلامت شهروندان در شرایط بحران اقتصادی درحاشیه برگزاری اولین کنفرانس ملی تحول و نوآوری سازمانی با رویکرد اقتصاد مقاومتی

تاریخ ایجاد در 17 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد کارگاه صیانت از حق سلامت شهروندان در شرایط بحران اقتصادی در حاشیه اولین کنفرانس ملی تحول و نوآوری سازمانی با رویکرد اقتصاد مقاومتی که در روزهای 6و7 بهمن ماه سال جاری در تالار رازی برگزار گردید تشکیل شد.

در این کارگاه که با همکاری مشترک مدیریت نوسازی و تحول اداری و گروه مدیریت و اقتصاد سلامت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار گردید شرکت کنندگان با موضوعاتی همچون قوانین ملی و بین المللی مرتبط با حق سلامت،آشناسازی با حداقلی از سطح سلامت که بایستی برای همگان در زمان بحران اقتصادی تامین شود و همچنین وظایف دولت در قبال حق سلامت آحاد مردم و گروه های آسیب پذیر آشنا شدند.

گفتنی است دکتر فاطمه کوکبی سقی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مدرس این کارگاه بود.