برگزاری سی و یکمین همایش معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاههای علوم پزشکی کشور در تبریز

تاریخ ایجاد در 24 شهریور 1395

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز سی و یکمین همایش معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاههای علوم پزشکی کشور در تبریز برگزار شد. بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل و مشکلات حوزه توسعه، برگزاری کارگاههای تخصصی و از جمله گزارش دکتر سید محمد حسین بحرینی طوسی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص روند اجرای برنامه عملیاتی این دانشگاه و گروه 9 کشوری در 6 ماهه اول سال 95 از جمله برنامه های این همایش بود. دکتر سید علی صدرالسادات معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در این همایش گفت: موفقیت، آرمانی همگانی بوده و رسیدن به آن نیز در سطح شخصی، شغلی، سازمانی و ملی مرهون مسئولیت پذیری اخلاقی است.
وی با تاکید بر ضرورت جدی مدیریت اخلاقی در سازمان ها اظهار کرد: سازمان های اخلاق محور در دنیا با این ویژگی و خصیصه‌ رتبه‌بندی می شوند.
دکتر صدرالسادات با بیان اینکه می‌توان با اعتمادآفرینی، رابطه صحیح و آسانی را با محیط برقرار کرد، افزود : پایبندی به تعهدات و وعده‌ها، صداقت، سازگاری، احترام گذاشتن و همچنین در دسترس بودن، از جمله عوامل ایجاد کننده‌ی اعتماد در درون سازمان ها است.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی  با اشاره به اینکه هرقدر که پیش بینی پذیری بالاتر باشد، نرخ اعتماد آفرینی نیز بالاتر خواهد بود، یادآور شد: مهم‌ترین عامل در پیش‌بینی‌پذیری سازمان‌ها و جامعه، قانون مندی و قاعده پذیری بوده و باید تصمیمات در سازمان‌ها پیش بینی شده و با ضابطه باشد. وی ادامه داد: به میزانی که جامعه و سازمان‌ها خود را قانون‌مند کنند در نتیجه قابلیت پیش‌بینی در محیط نیز افزایش می یابد.
دکتر صدرالسادات بیان کرد: تاکید بر قاعده‌پذیری هرگز به معنای تحول ناپذیری نبوده، چرا که این موضوع به معنای وفاداری به اصول می باشد.
وی با اشاره به نقش موثر مسئولیت‌های اخلاقی در پایبندی به قانون خاطرنشان کرد: مسئولیت‌پذیری فرد در گروی قانون‌مندی اوست.
وی در ادامه اظهار کرد: با توسعه اعتماد در بین افراد سازمان‌ها، می توان اخلاق عمومی و حرفه ای را در جامعه ارتقا داد، چرا که موفقیت یک جامعه و سازمان در نتیجه‌ی ارتقای اخلاق عمومی و حرفه‎ای میسر بوده و همچنین اعتماد آفرینی نیز زیر بنای مدیریت اخلاقی است.
دکتر صدر السادات در پایان ضمن سپاس از مهندس موهبتی معاون برنامه ریزی وزارت بهداشت و اهتمام ایشان در امر توسعه و نهادینه سازی برنامه در سطح وزارت بهداشت و هماهنگی میان آن معاونت و معاونت توسعه با توجه به ساختار برنامه ریزی مربوطه در این معاونت ، بر ضرورت توجه و تداوم برنامه در معاونت توسعه و پایبندی به آن تاکید نمود .
گفتنی است این همایش  در روزهای  چهارشنبه و پنج شنبه 17و18 شهریور در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار گردید.