برگزاری بیست و پنجمین جلسه کمیته برنامه ریزی عملیاتی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد

تاریخ ایجاد در 28 شهریور 1395

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع، بیست و پنجمین جلسه کمیته برنامه ریزی عملیاتی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور نمایندگان مدیریت های 6 گانه برگزار گردید. در این جلسه ابتدا مصوبات جلسه گذشته مورد بررسی قرار گرفت و سپس پیشرفت پروژه ها و اقدامات هر یک از مدیریت ها ثبت و دلایل انحراف آنها مشخص شد. همچنین در این جلسه به کلیه سوالات و ابهامات کارشناسان برنامه ریزی مدیریت ها پاسخ داده شد. در پایان این جلسه مقرر گردید مدیریت هایی که تاکنون مکاتبه ای در خصوص دلایل پروژه های متوقف شده و همچنین پروژه های با انحراف بالا انجام نداده اند، هر چه سریع تر مکاتبات لازم را در این زمینه صورت دهند و نیز پروژه هایی را که ثبت پیشرفت آنها در سامانه ایراد دارند اصلاح نمایند. همچنین با توافق اعضاء مصوب شد جلسه ای جهت مشخص نمودن برنامه هایی که در سامانه معاونت برنامه ریزی و امور حقوقی وزارت متبوع وجود دارد اما در دستور کار معاونت توسعه نمی باشند، برگزار گردد.