برگزاری دوره آموزش فرهنگ و تحول سازمانی

تاریخ ایجاد در 24 شهریور 1395
  دوره آموزش فرهنگ و تحول سازمانی به همت مدیریت نوسازی و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با همکاری مدیریت توسعه سازمان و منابع انسانی، با حضور مدیران واحدهای مختلف دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار گردید.

به گزارش وب دا، این دوره آموزشی به مدت 4 ساعت و با حضور دکتر محمدرضا ذبیحی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد مشهد به عنوان مدرس، در سالن امام رضا (ع) دانشکده پزشکی مشهد برگزار شد.

در این دوره آموزشی حدود 170 نفر از مدیران واحدهای مختلف دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان فراگیر شرکت داشتند.

هدف اصلی از برگزاری این دوره آموزشی، دانش افزایی وتوانمند سازی مدیران دانشگاه عنوان گردیده است.

گفتنی است: سرفصل های اصلی این دوره در خصوص مفهوم فرهنگ سازمانی و بحث و بررسی چالش های موجود در دانشگاه بوده است.

شایان ذکر است این جلسات به صورت مستمر همچنان ادامه دارد، تا  از این طریق زمینه توانمند سازی مدیران دانشگاه علوم پزشکی مشهد فراهم گردد.