ابلاغ منشور اخلاقی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

تاریخ ایجاد در 14 شهریور 1395
  ویرایش جدید منشور اخلاقی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال 95 طی 10 بند به همت مدیریت نوسازی و تحول اداری تدوین و توسط رییس دانشگاه به کلیه واحدهای تابعه ابلاغ شد.

به گزارش وب دا، مدیر نوسازی و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن بیان این خبر افزود: معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با توجه به گذشت چند سال از آخرین ویرایش منشور اخلاقی دانشگاه، به این مدیریت مأموریت داد تا از طریق کارگروه تکریم ارباب رجوع نسبت به انجام ویرایش های لازم در منشور یاد شده اقدام نماید.

محسن صادق پور در ادامه گفت: جهت تدوین این منشور، که در راستای اهداف و ماموریت دانشگاه علوم پزشکی مشهد است، علاوه بر رعایت مفاد تصویب‌نامه معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور، منشورهای اخلاقی سایر سازمان‌های مشابه نیز مورد بررسی قرار گرفت. صادق پور همچنین افزود: امید است ضمن رعایت مفاد این منشور توسط کلیه کارکنان و اعضای هیات علمی، فرایند مناسب جهت اطلاع رسانی در واحدهای دانشگاه اتخاذ گردد.

گفتنی است فایل PDF  این منشور جهت استفاده عموم کسانیکه علاقه مند به مطالعه آن هستند در دسترس کاربران عزیز قرار می گیرد.

منشور اخلاقی دانشگاه علوم پزشکی مشهد