اجرای پروژه در حال ساخت بلوک های زایمانی در مراکز درمانی زیر پوشش

تاریخ ایجاد در 02 شهریور 1395
  در راستای اجرای برنامه تحول نظام سلامت، پروژه توسعه و بهسازی بلوک های زایمانی به همت مدیریت فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاهعلوم پزشکی مشهد در حال ساخت است.

به گزارش وب دا، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: عملیات توسعه و بهسازی 15 بلوک زایمانی  در محدوده زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد از سال گذشته آغاز شده و تاکنون چهار زایشگاه به بهره براری رسیده و بقیه در حال اجراست.

دکتر محمد حسین بحرینی، متوسط پیشرفت این طرح ها را 85 درصد عنوان کرد و اظهار داشت: ، این زایشگاهها برای ارتقای کیفیت خدمات دهی و تبدیل اتاق های زایمان به اتاق های مطابق با استانداردهای روز دنیا بهسازی و نوسازی می شوند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه خاطرنشان کرد، بیشترین درصد پیشرفت  با 100 درصد مربوط به زایشگاههای ام البنین، تایباد و خواف ، امام خمینی (ره) درگز ، ثامن الائمه (ع) چناران و بیمارستان قائم (عج) مشهد است.

گفتنی است: این طرح ها در زیر بنای هفت هزار و 540 متر مربع و با اعتباری بیش از 120 میلیارد ریال در حال اجراست.