نشست خبری معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی با اصحاب رسانه

تاریخ ایجاد در 28 مرداد 1395

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیمارستانها و مراکز درمانی این دانشگاه هم اکنون هفت هزار و 700 میلیارد ریال از سازمانهای بیمه گر طلبکارند.

به گزارش وب دا، دکتر بحرینی در نشست با خبرنگاران رسانه های گروهی افزود: مطالبات مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاخیر بیش از یک سال مواجه است.

وی این را مربوط به بیمه سلامت، تامین اجتماعی، نیروهای مسلح و بیمه کمیته امداد ذکر و بیان کرد: عمده مطالبات دانشگاه علوم پزشکی مشهد مربوط به بیمه سلامت با چهار هزار و 540 میلیارد ریال است و پرداخت مطالبات در بیمه سلامت نیز با تاخیر بیشتری مواجه است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: این در حالی است که برخی بیمه های خصوصی نیز با وجود اینکه محدودیتهای مالی ندارند به دلیل تاخیر در پرداخت مطالبات سایر بیمه ها بدهی خود را با تاخیر پرداخت می کنند.

وی گفت: پرداخت هزینه های دانشگاه علوم پزشکی مشهد در شرایط کنونی اولویت بندی می شود، حقوق پرسنل در اولویت نخست پرداخت قرار دارد، اولویت دوم مربوط به هزینه های شرکتهای طرف قرارداد با بیمارستانها مانند آشپزخانه و تاسیسات است.

دکتر بحرینی اولویت بعدی را پرداخت هزینه های انرژی مانند برق و آب اعلام و بیان کرد: بیمارستانها و مراکز درمانی تنها موسساتی هستند که با توجه به تمام بدهیهای خود نمی توانند بیمار را پذیرش نکنند اما بطور مثال قبض شرکت برق باید در موعد مقرر پرداخت شود چون از دیدگاه نهادهای خدمات رسان سازمانهای دولتی، خصوصی و مراکز بهداشتی و درمانی یکسان هستند.

مدیر مالی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست گفت: بدهی این دانشگاه به شرکتها و پیمانکاران حدود پنج هزار و 540 میلیارد ریال است.

عبدالله سبحانی افزود: اگر مطالبات مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از سوی بیمه ها پرداخت شود تمام بدهیهای این دانشگاه نیز پرداخت می شود.

وی ادامه داد: بدهیهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد مربوط به داروخانه ها، شرکتهای دارویی، لوازم پزشکی و کارانه پزشکان است.

مدیر مالی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه مطالبات دانشگاه را از بیمه سلامت طی پارسال تاکنون چهار هزار و 540 میلیارد ریال اعلام و بیان کرد: بیشترین تاخیر در پرداخت مطالبات نیز مربوط به بیمه سلامت با تاخیر 13 ماهه است.

وی گفت: مطالبات دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بیمه تامین اجتماعی هزار و 670 میلیارد ریال، از بیمه های کمیته امداد و نیروهای مسلح نیز در مجموع 240 میلیارد ریال است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه منویات مقام معظم رهبری همواره سرلوحه فعالیت های این دانشگاه است اظهار داشت: پروژه های عمرانی این دانشگاه با رویکرد اقتصادمقاومتی به اجرا در آمده است.

دکتر بحرینی در نشست خبری با خبرنگاران رسانه های گروهی با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی به معنای انجام کار خوب در شرایط دشوار، با هزینه کم و سرعت بالاست، به پروژه دانشکده داروسازی اشاره کرد و اظهار داشت: این طرح که چند سال اجرای آن با مشکل مواجه شده بود، در تیر ماه سال گذشته عملیات اجرایی آن آغاز و با همت و تلاش مضاعف و با رویکرد اقتصاد مقاومتی تیر ماه امسال به اتمام رسید.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد فقیرترین فضای آموزشی را در سطح کشور دارد

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال حاضر با محدودیت فضای آموزشی مواجه است و فقیرترین فضای آموزشی را در سطح کشور دارد خاطر نشان کرد: با توجه به این موضوع دانشکده داروسازی که یکی از نیازهای اساسی دانشگاه به شمار می رفت در فضایی بیش از 18 هزار و 500 متر مربع  زیر بنا و بر اساس آخرین استانداردهای کیفی ساخته شده است.

دکتر بحرینی افزود: این دانشکده بر اساس چشم انداز بیست ساله و با توجه به افزایش جذب دانشجو و مقطع رشته ایجاد شده و به گونه ای طراحی شده است که در صورت نیاز می توان فضای فیزیکی آن را توسعه داد.

وی همچنین از برنامه ریزی به منظور تجمیع دیگر دانشکده های مستقر در مناطق مختلف شهر در پردیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد و اظهار داشت: بر اساس این برنامه، دانشکده های بهداشت، پرستاری و مامایی، طب سنتی و پیراپزشکی تجمیع خواهند شد.

وی افزود: بر اساس برنامه ریزی، مشترکات این دانشکده ها در یک ساختمان و نیازهای اختصاصی آنها نیز در چهار ساختمان جداگانه ساخته می شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه با اجرای این طرح تمام فضاهای آموزشی دانشگاه در پردیس دانشگاه تجمیع می شوند افزود: علاوه بر این، بر اساس برنامه ریزی، معاونت های آموزشی و دانشجویی فرهنگی نیز به پردیس دانشگاه منتقل خواهند شد.

معاونت توسعه، بستر سازی و ریل گذاری اقدامات دانشگاه را بر عهده دارد

دکتر بحرینی در ادامه با مهم خواندن فعالیت های این معاونت در سطح دانشگاه اظهار داشت: معاونت توسعه، بستر سازی و ریل گذاری اقدامات دانشگاه را بر عهده دارد و به طور حتم اگر این معاونت نتواند به شکل مطلوب از عهده برنامه هایش برآید، بر دیگر حوزه ها نیز تاثیر خواهد گذاشت.

وی با بیان اینکه منابع مالی و انسانی دو رکن اساسی در دانشگاه به شمار می رود تصریح کرد: وظیفه سازمان دهی این دو رکن بر عهده معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه است و اگر این معاونت نتواند کار خود را به خوبی انجام دهد به طور حتم دیگر معاونت ها  نیز از آن متاثر خواهند شد.

در 35 سال گذشته فضای درمانی به مجموعه دانشگاه اضافه نشده است

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در 35 سال گذشته نه تنها فضای درمانی به مجموعه دانشگاه اضافه نشده است بلکه کم هم شده است افزود:  در این مدت در بیمارستان های قدیمی، تخت های بستری افزوده شده است که این امر عوارض زیادی به همراه داشته است.

دکتر بحرینی، اجرای بیمارستان کودکان اکبر با پیشرفت 90 درصدی، بیمارستان 540 تخت خوابی امام رضا(ع) با پیشرفت فیزیکی از 50 به 85 درصدی ظرف مدت ده ماه را از جمله اقدامات این دانشگاه در راستای بهبود شرایط تخت های بیمارستانی عنوان کرد.

وی ایجاد و توسعه بلوک های زایمانی، ساخت و توسعه کلینیک های ویژه و توسعه اورژانس های بیمارستانی را از دیگر اقدامات این دانشگاه برشمرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به پروژه نیمه تمام بیمارستان امداد و نجات جنوب با پیشرفت ده درصد اظهار داشت: ساخت این بیمارستان از تاکیدات مقام معظم رهبری و مصوبه هیات دولت است اما به دلیل نداشتن پیشرفت فیزیکی مناسب مورد حمایت اعتباری قرار نگرفته است.

وی با تاکید بر اینکه اجرای پروژه های دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حمایت های وزارت بهداشت، رئیس دانشگاه و استانداری استان به اجرا در آمده است اظهار امیدواری کرد: که در سال جاری شاهد حرکت قابل توجهی در اجرای پروژه های عمرانی در سطح دانشگاه باشیم.