تقدیر معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری از کسب مقام پیشتازی مدیریت عملکرد معاونت توسعه

تاریخ ایجاد در 21 مرداد 1395

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی از رییس و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد در کسب مقام پیشتازی در مدیریت عملکرد سال 1394 تقدیر نمود. به گزارش وب دا، مهندس محمد مقدوری معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی طی نامه ای از تمامی تلاش های دکتر مهرابی بهار رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و نیز دکتر بحرینی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و همکاران ایشان در راستای تحقق اهداف و سیاست های دولت تدبیر و امید و کسب مقام پیشتازی در سطح دانشگاه های علوم پزشکی کشور در اجرای برنامه عملیاتی سال 94 تقدیر و تشکر نمود. وی ابراز امیدواری کرد با تلاش مضاعف و با اتخاذ تدابیر مناسب، شاهد موفقیت های بیشتر در تمامی وظایف سازمانی باشیم.