برگزاری گردهمایی معاونین توسعه دانشگاه ها و دانشکده های گروه 9 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

تاریخ ایجاد در 07 مرداد 1395

گردهمایی معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ها و دانشکده های گروه 9 با حضور نمایندگان ستادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نیز نمایندگان برنامه ریزی گروه 9 دانشگاه های علوم پزشکی کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار گردید.

به گزارش وب دا، گردهمایی معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشکده ها و دانشگاه های گروه 9 با حضور مهندس عابدی معاون مرکز توسعه و تحول اداری وزارت متبوع و نیز نمایندگان برنامه ریزی عملیاتی معاونت های توسعه مدیریت و منابع دانشگاه های علوم پزشکی بجنورد، بیرجند، اسفراین، نیشابور، گناباد، تربت جام، تربت حیدریه و سبزوار برگزار گردید. در این جلسه پس از تلاوت قرآن کریم، دکتر سید محمد حسین بحرینی طوسی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن خوشامدگویی به حاضرین جلسه، خلاصه ای از اقدامات انجام گرفته در سال 94 را بیان نمود. وی در ادامه سال 95 را سالی حساس در عرصه برنامه ریزی قلمداد کرد و خواستار تلاش حداکثری دانشگاه ها و دانشکده ها در جهت ارتقاء جایگاه دانشگاه های علوم پزشکی گروه منطقه 9 در کشور شد. در ادامه این جلسه مهندس عابدی معاون مدیریت توسعه و تحول اداری وزارت ضمن تشکر ویژه از دانشگاه علوم پزشکی مشهد و نیز همکاری کلیه دانشگاه ها و دانشکده ها، گروه 9 را یکی از قوی ترین گروه ها از زمان آغاز برنامه تاشش در کشور قلمداد کرد و بیان داشت بی شک کسب رتبه نخست دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مدیریت عملکرد سال 94 در میان دانشگاه های علوم پزشکی کشور مرهون این همکاری ها و مشارکت هاست. همچنین در این جلسه محسن صادق پور مدیر نوسازی و تحول اداری دانشگاه ضمن تشکر از کلیه همراهان در کسب این عنوان کشوری اظهار امیدواری کرد با توجه به تجربیات به دست آمده در سال گذشته در این سال نیز به پیشرفت خود ادامه داده و نقاط ضعف را برطرف خواهیم کرد. وی حفظ جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال 95 را مهم ترین هدف خواند و افزود تجربه این دانشگاه در اختیار دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی گروه 9 قرار دارد و سعی کرده ایم با پایش حضوری و غیرحضوری علاوه بر ارزیابی مستندات پیشرفت پروژه ها و اقدامات، دستاوردهای خویش را نیزدر اختیار آنان قرار دهیم. شایان ذکر است در این جلسه نمایندگان گروه 9 پیشنهادها و نظرات خود را درخصوص پیشبرد هر چه بهتر برنامه عملیاتی 95 بیان داشتند.

در پایان این جلسه دکتر بحرینی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد از معاونین توسعه دانشگاه ها و دانشکده های برتر گروه 9(نیشابور، بجنورد و بیرجند) تقدیر بعمل آورد.