تقدیر از فعالان تکریم 60 واحد زیر پوشش دانشگاه

تاریخ ایجاد در 02 مرداد 1395

دربازدیدهای کارگروه تکریم ارباب رجوع دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سه ماهه نخست سال جاری،از همکاران فعال در حوزه تکریم 60 واحد زیر پوشش دانشگاه تقدیر شد.

به گزارش وب دا، محسن صادق پور مدیر نوسازی و تحول اداری دانشگاه  با بیان این خبر گفت: در این بازدیدها عملکرد واحدها به تناسب حوزه‏ ی کاری، منابع موجود و توان انجام کار مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت که به عنوان عملکرد سه ماهه اول آنها لحاظ خواهد شد. وی گفت: همچنین طی بازدید های صورت گرفته، رئیس کارگروه تکریم ارباب رجوع ضمن ارائه بازخورد عملکرد حوزه ها و واحدها، بصورت حضوری بر اساس عملکرد سال 1394 هر واحد،از یک هزار و 500 نفر اعضای هیأت علمی، مدیران و کارکنان واحدهای آموزشی، درمانی، بهداشتی و ستادی فعال در حوزه تکریم تقدیر بعمل آورد. مدیر نوسازی و تحول اداری دانشگاه افزود: این ارزیابی ها بر اساس دستورالعمل سال جاری معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه که به کلیه واحدها ابلاغ گردیده بود بصورت مستمر (سرزده و برنامه ‏ای) انجام گرفت و در آینده نیز ادامه خواهد داشت. وی در پایان ابراز امیدواری کرد این سلسله بازدیدها بتواند گامی هرچند کوچک در جهت بهبود و اصلاح روشهای ارائه خدمات به هم میهنان باشد.