بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، از بیمارستان 540 تختخوابی مشهد

تاریخ ایجاد در 21 تیر 1395

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بیمارستان در حال ساخت 540 تختخوابی مشهد بازدید نمود و توصیه های لازم جهت بهره برداری هر چه سریعتر از این پروژه را ارائه داد.

به گزارش وب دا، دکتر سید حسین صدرالسادات معاون توسعه مدیریت ومنابع به همراه مهندس ساکی مدیر کل منابع فیزیکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور بررسی روند اجرای پروژه در حال ساخت بیمارستان 540 تختخوابی مشهد از این مرکز بازدید کرد.

در این بازدید که با حضور دکتر سید محمد حسین بحرینی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد و نیز مهندس رحیمی مومن مدیر فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی انجام گرفت، توضیحات لازم در خصوص روند پیشرفت این پروژه ارائه و بر ترخیص اعتبارات بیمارستان 540 تختخوابی مشهد به منظور بهره برداری هرچه سریع تر از این پروژه تاکید شد.

دکتر بحرینی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به پیشرفت فیزیکی 80 درصدی این پروژه ،  ابراز امیدواری کرد: با تکمیل این طرح، در نهایت تا پایان نیمه دوم سال جاری و سپس تجهیز بیمارستان، مجاوران و زائران بارگاه منور حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) بتوانند از خدمات درمانی مورد نیاز خود بهره مند شوند.