طلب 666 میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از سازمانهای بیمه گر

تاریخ ایجاد در 13 تیر 1395

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این دانشگاه 666 میلیارد تومان  از سازمان های بیمه گر طلب دارد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حسین بحرینی در نشست هم اندیشی اعضای هیات رییسه و مدیران دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه این بدان معناست که بیش از 666 میلیارد تومان در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه هزینه شده و مبلغ آن هنوز از سازمان های بیمه گر دریافت نشده است اظهار داشت: این در حالی است که دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال حاضر 540 میلیارد تومان در بخش های کارانه ها، دارو و ملزومات، تجهیزات و بازار، بدهی دارد. وی خاطر نشان کرد: با این وجود، با حمایتهای رییس دانشگاه؛ مشهد، جزو دانشگاههایی است که به جز در بخش کارانه بدهی پرسنلی کمی دارد. معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه تاکید کرد: با توجه به پایشی که از سوی وزارت بهداشت و سایر نهادهای نظارتی انجام می شود این اجازه به هیچ وجه به این معاونت داده نمی شود که در جابجایی اعتبارات نقشی ایفاء کند. دکتر بحرینی با بیان اینکه در حال حاضر حتی یک ریال از اعتبارات پژوهشی، بهداشتی و آموزشی صرف پروژه های عمرانی دانشگاه نمی شود خاطر نشان کرد: اعتبارات پروژه های عمرانی دانشگاه از محل هتلینگ، برنامه تحول نظام سلامت و پیگیری های مسئولان دانشگاهی و حمایت مسئولان استانی و کشوری انجام شده است. وی با اشاره به اینکه بر اساس تصمیم های اتخاذ شده در سطح کشور، تفاهم نامه ای با یک شرکت ایتالیایی برای ساخت بیمارستان یک هزار تختخوابی در مشهد منعقد شده است خاطر نشان کرد: بر اساس این تفاهم نامه قرار است 85 درصد هزینه ساخت بیمارستان توسط بانک های ایتالیایی و 15 درصد نیز توسط وزارت بهداشت و یا دانشگاه تامین شود.دکتر بحرینی افزود: این بیمارستان در بخش جنوبی شهرک دانش و سلامت ساخته می شود و قرار است علاوه بر بخش های استاندارد آموزشی و تختهای ویژه، اورژانس و بستری، مرکز خرید و هتل نیز ساخته شود. وی تاکید کرد: فضای در نظر گرفته شده برای بخش های آموزشی و پژوهشی 31 هزار متر مربع است که نقش موثری در توسعه آموزش و پژوهش دانشگاه خواهد داشت. دکتر بحرینی اظهار امیدواری کرد: با ساخت این بیمارستان، بخشی از کمبود های مشهد در زمینه درمانی، آموزشی و پژوهشی جبران شود.