اجرای پروژه در حال ساخت مرکز بهداشت قلعه نو باخرز در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل

تاریخ ایجاد در 02 تیر 1395

پروژه توسعه و بهسازی مرکز بهداشت قلعه نو باخرز به همت معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در حال ساخت می باشد.

به گزارش وب دا، دکتر سید محمد حسین بحرینی  طوسی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از پیشرفت 25  درصدی عملیات  ساخت و بهسازی مرکز بهداشت قلعه نو باخرز در مرحله سفت کاری خبر داد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه  خاطرنشان کرد: این پروژه در فضایی به مساحت 525 متر مربع و با هزینه ای بالغ بر 5 میلیارد  ریال در حال ساخت می باشد.

وی افزود : پروژه در حال ساخت مرکز بهداشت قلعه نو باخرز از بهمن 94 به منظور ارتقاء ارائه خدمات سلامت و درمان شروع به فعالیت کرده وتا پایان تیرماه 95 قابل بهربرداری می باشد.

دکتر سید محمد حسین بحرینی  طوسی تصریح کرد: توسعه و بهسازي مرکز بهداشت قلعه نو باخرز زير پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد در قالب برنامه تحول نظام سلامت در دستور کار قرار گرفته و امید است گامی در جهت ارتقاء خدمات در واحدهای زیرپوشش دانشگاه باشد.