اجرای پروژه در حال ساخت مرکز بهداشت چهارده خواف در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل

تاریخ ایجاد در 01 تیر 1395

معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشکي مشهد از بهره برداري از پروژه در حال ساخت مرکز بهداشت چهارده خواف در سال اقتصاد مقاومتی  اقدام و عمل خبر داد.

به گزارش وب دا  دکتر سید محمد حسین بحرینی  طوسی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه  با اشاره به اينکه اين طرح از نیمه دوم سال 94 آغاز به کار کرده است افزود براساس برنامه ریزی های صورت گرفته این طرح تا پایان سال 95 به بهربرداری خواهد رسید.

وی اظهار داشت:  مرکز بهداشت چهارده خواف در فضایی بامساحت 525متر مربع و با اعتباری بالغ بر 5 میلیارد ریال با 25 درصد پیشرفت فیزیکی در مرحله اجرای سفت کاری می باشد.

معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه تصریح کرد توسعه و بهسازي مرکز بهداشت چهارده خواف زير پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد در قالب برنامه تحول نظام سلامت در دستور کار قرار گرفته و امید است گامی در جهت ارتقاء خدمات در واحدهای زیرپوشش دانشگاه باشد.