اجرای پروژه در حال ساخت اورژانس بیمارستان شهید کامیاب

تاریخ ایجاد در 29 خرداد 1395

معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشکي مشهد از بهره برداري پروژه در حال ساخت اورژانس بیمارستان شهید کامیاب خبر داد.

به گزارش وب دا ، دکتر سید محمد حسین بحرینی طوسی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه  با اشاره به اينکه اين طرح پس از گذشت 6ماه قابل بهره برداری است اظهار داشت: اورژانس بیمارستان شهید کامیاب در فضایی بامساحت 4500 مترمربع و با اعتباری بالغ بر 30میلیارد ریال در مرحله اجرای فونداسیون می باشد و بر اساس برنامه ريزي هاي صورت گرفته تا پایان سال 95 به بهره برداري خواهد رسيد. وی اظهار داشت این پروژه در اسفند ماه آغاز شد اما به دلیل مشکلات در تحویل زمین پروژه متوقف گردید. دکتر بحرینی افزود، با رفع مشکلات مجددا فعالیت اجرایی پروژه از اردیبهشت 95 اغاز شد. معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه تصریح کرد: توسعه و بهسازي اورژانس بیمارستان شهید کامیاب  زير پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد در قالب برنامه تحول نظام سلامت در دستور کار قرار گرفته و امید است گامی در جهت ارتقاء خدمات در واحدهای زیرپوشش دانشگاه باشد.