بازدید معاونین مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت از بیمارستانهای تک تخصصی مشهد

تاریخ ایجاد در 29 خرداد 1395

در راستای بررسی و تحلیل نرم افزار های نیروی انسانی مورد نیاز بیمارستان های تک تخصصی، معاونین مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بازدید کردند.

به گزارش وب دا، این بازدید با حضور دکتر محقق و عابدی از معاونین مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت و ریحانی یساولی مدیر توسعه سازمان و منابع انسانی و همچنین نمایندگان معاونت درمان دانشگاه از مراکز تک تخصصی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد شامل خاتم الانبیاء(ص)، ابن سینا، امید و منتصریه انجام  شد و ضمن  بحث و تبادل نظر با مدیران و مسئولین این مراکز و بازدید از  بخشهای مختلف، نیازهای نیروی انسانی و تشکیلات بیمارستان ها مورد بررسی قرار گرفت.

عبداله ریحانی یساولی مدیر توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این بازدید ، با اشاره به اهمیت استاندارد های نیروی انسانی در ارائه خدمات تخصصی به بیماران گفت: تدوین استاندارد نیروی انسانی می تواند جنبه دیگری از تحول نظام سلامت کشور باشد.

عابدی معاون مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز  ضمن اشاره به موضوع بازبینی تشکیلات بیمارستانها اظهار امیدواری کرد: برگزاری این نشست ها بتواند موجب ارتقاء و بروزرسانی تشکیلات بیمارستانها شود که این امر به نوبه خود به نفع تمامی دانشگاه ها و بیمارستانهای دانشگاههای علوم پزشکی کشور خواهد بود.

در ادامه دکتر محقق نیز هدف از  این بازدیدها را تعریف استانداردهای نیروی انسانی بیمارستانها عنوان کرد که این موضوع باعث توزیع عادلانه نیروی انسانی شده و حتی می تواند در برآورد نیروی انسانی مورد نیاز در واحدهای قابل  واگذاری به بخش غیر دولتی نقش موثری داشته باشد.

گفتنی است: در ادامه این بازدیدها، طی جلسه ای با مسئولین بیمارستان ام البنین(س) موضوعات مشابه مورد بررسی قرار گرفت.