اجرای پروژه در حال ساخت کلینیک ویژه تیپ3000 زکریا در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل

معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشکي مشهد از بهره برداري از پروژه در حال ساخت کلینیک ویژه تیپ3000 زکریا در سال اقتصاد مقاومتی  اقدام و عمل خبر داد.

به گزارش وب دا  دکتر سید محمد حسین بحرینی  طوسی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه  با اشاره به اينکه اين طرح از نیمه دوم سال 94 آغاز به کار کرده است افزود براساس برنامه ریزی های صورت گرفته  تا پایان سال 95 به بهربرداری خواهد رسید.

وی اظهار داشت: کلینیک ویژه تیپ3000 زکریا در فضایی بامساحت 3600 مترمربع و با اعتباری بالغ بر 60میلیارد ریال با 30 درصد پیشرفت فیزیکی در مرحله اجرای سفت کاری می باشد.

معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه تصریح کرد توسعه و بهسازي  کلینیک ویژه زکریا زير پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد در قالب برنامه تحول نظام سلامت در دستور کار قرار گرفته و امید است گامی در جهت ارتقاء خدمات در واحدهای زیرپوشش دانشگاه باشد.