بهسازی اورژانس و بخش ویژه بیمارستان طالقانی در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل

تاریخ ایجاد در 25 خرداد 1395

در راستای اجرای برنامه تحول نظام سلامت، پروژه بهسازی اورژانس بیمارستان طالقانی و بخش ویژه آن که از بیمارستان های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد می باشد در حال اجراست.

به گزارش وب دا، پروژه توسعه و بهسازی اورژانس بیمارستان طالقانی مشهد و نیز بخش ویژه  این بیمارستان به همت معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال ساخت است. دکتر سید محمد حسین بحرینی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن اشاره به این مطلب گفت: اورژانس بیمارستان طالقانی در دو بخش بازسازی به متراژ 1000 مترمربع و نیز احداث به متراژ 1024 متر مربع در دست ساخت است. وی در ادامه بیان داشت که این پروژه ها از شهریور 94 شروع شده  و بخش احداث آن تا پایان سال آماده بهره برداری خواهد شد و این درحالی است که بخش بازسازی آن دارای پیشرفت فیزیکی 90 می باشد. گفتنی است بخش بازسازی اورژانس بیمارستان طالقانی دارای 24 تخت اورژانس و بخش احداث آن شامل 42 تخت اورژانس است.

دکتر بحرینی افزود: بخش ویژه  بیمارستان طالقانی که هفته پیش افتتاح گردیده است نیز، ویژه بیماران الکتیو بوده و دارای 21 تخت در متراژ 600 مترمربع می باشد که هزینه ای درحدود 3300 میلیون ریال برای بازسازی آن صرف شده است. وی ابراز امیدواری کرد با ساخت بخش های مذکور بتوانیم گامی هرچند کوچک در مسیر خدمت رسانی بهتر به بیماران برداریم.