نوسازی ناوگان حمل و نقل دانشگاه علوم پزشکی مشهد

تاریخ ایجاد در 24 خرداد 1395

در راستای نوسازی ناوگان حمل و نقل دانشگاه علوم پزشکی مشهد تعداد 43 دستگاه اتومبیل توسط معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه خریداری و پلاک گذاری شد.

به گزارش وب دا، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن بیان این مطلب از اسقاط و خروج113 دستگاه خودرو فرسوده از سال 89 تا سال جاری خبرداد و اظهار داشت: درراستای نوسازی ناوگان حمل و نقل دانشگاه ، تعداد 43 دستگاه اتومیبل شامل مینی بوس، اتومبیل سمند ،وانت مزدا، وانت پراید و پژو پارس با اعتباری بالغ بر 18میلیارد ریال خریداری، که درنهایت پس از فرایند پلاک گذاری توسط مدیریت پشتیبانی دانشگاه، تحویل واحدهای مربوطه شد.

دکتر بحرینی خاطر نشان کرد: در حال حاضر مجموعا 896 دستگاه اتومبیل در واحدهای تابعه دانشگاه اعم از سواری، وانت، مینی بوس و آمبولانس فعال است که از این تعداد 484دستگاه اتومبیل دولتی و 412 دستگاه خودروهای سواری طرف قرارداد بخش خصوصی با دانشگاه می باشد.

وی گفت: با توجه به اینکه خودروهای پلاک دولتی درسال چهاردهم تولید می بایست جهت مزایده به مدیریت پشتیبانی دانشگاه تحویل شوند، از مدیران واحدهای تابعه خواست این موضوع را مدنظر قرار دهند چراکه به محض ورود اتومبیل به سال پانزدهم ساخت، خودرو فرسوده تلقی می گردد که ارزش ریالی فروش  آن به شدت کاهش خواهد یافت و دانشگاه متضرر خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ابراز امیدواری کرد اقدامات اساسی این معاونت اعم از نوسازی ناوگان، تغییر بانک عامل، ساخت و سازها و بهسازی های متعدد بیمارستان ها و کلینیک های ویژه بتواند مشکلات مزمن دانشگاه را برای همیشه مرتفع نماید.