اجرای پروژه در حال ساخت مرکز بهداشت بهلول آباد در سال اقتصاد مقاومتی،اقدام و عمل

تاریخ ایجاد در 23 خرداد 1395

پروژه توسعه  و بهسازی مرکز بهداشت بهلول آباد به همت معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در حال ساخت می باشد.

به گزارش وب دا  دکتر سید محمد حسین بحرینی  طوسی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از عملیات ساخت مرکز بهداشت بهلول آباد در فضایی به مساحت 525متر مربع  و با هزینه ای بالغ بر6 میلیارد ریال در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل خبر داد. وی اظهار داشت : پروژه  مرکز بهداشت بهلول آباد با پیشرفت 35 درصدی و در مرحله سفت کاری در حال ساخت می باشد. معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه  خاطرنشان کرد: این طرح از پایان سال 94 به منظور ارائه خدمات بهداشتی درمانی  به بیماران  صورت گرفته و تا نیمه دوم سال 95 قابل بهربرداری می باشد. دکتر بحرینی افزود توسعه و بهسازي مرکز بهداشت بهلول آباد زير پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد در قالب برنامه تحول نظام سلامت در دستور کار قرار گرفته و امید است گامی در جهت ارتقاء خدمات در واحدهای زیرپوشش دانشگاه باشد.