در حال ساخت بودن پروژه کلینیک ویژه تیپ 2000 سیدی در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل

تاریخ ایجاد در 17 خرداد 1395

پروژه  کلینیک ویژه تیپ 2000 سیدی به همت معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در حال ساخت می باشد.

به گزارش وب دا، دکتر سید محمد حسین بحرینی  طوسی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از در حال اجرا بودن پروژه کلینیک ویژه تیپ 2000 سیدی در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل خبر داد. وی با اشاره به اینکه اين طرح از دی ماه سال 94 به منظور گسترش ارائه خدمات به ساکنان منطقه سیدی مشهد آغاز شده است، بیان داشت با توجه به نیازهای بهداشتی و درمانی در این منطقه پروژه ساخت کلینیک ویژه تیپ 2000 سیدی در زمینی به مساحت 2700 مترمربع و با برآورد هزینه ای بالغ بر 50 میلیارد ریال آغاز گردیده و در حال حاضر در مرحله بتن ریزی سقف ها (پیشرفت فیزیکی 23 درصد) می باشد. معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ابراز امیدواری کرد این پروژه تا دی ماه سال 95 آماده بهره برداری شود. دکتر بحرینی افزود در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل ساخت کلینیک های ویژه تیپ 2000 و 3000 در مناطق زير پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد در قالب برنامه تحول نظام سلامت در دستور کار قرار گرفته و امید است گامی در جهت ارتقاء خدمات اللخصوص در مناطق محروم زیرپوشش دانشگاه باشد.