در حال ساخت بودن پروژه کلینیک ویژه تیپ 3000 بیمارستان شهید هاشمی نژاد در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل

تاریخ ایجاد در 17 خرداد 1395

پروژه  کلینیک ویژه تیپ 3000 بیمارستان هاشمی نژاد مشهد به همت معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در حال ساخت می باشد.

به گزارش وب دا، دکتر سید محمد حسین بحرینی  طوسی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از در حال اجرا بودن پروژه کلینیک ویژه تیپ 3000 بیمارستان شهید هاشمی نژاد در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل خبر داد. وی با اشاره به اینکه اين طرح از دی ماه سال 94 به منظور گسترش ارائه خدمات به ارباب رجوعان اعم از زائرین و مجاورین حضرت ثامن الحجج(ع) آغاز شده است، بیان داشت با توجه به نیازهای بهداشتی و درمانی در این منطقه پروژه ساخت کلینیک ویژه تیپ 3000 بیمارستان شهید هاشمی نژاد در زمینی به مساحت 3600 مترمربع و با برآورد هزینه ای بالغ بر 65 میلیارد ریال آغاز گردیده و در حال حاضر در مرحله نصب اسکلت ها (پیشرفت فیزیکی 10 درصد) می باشد. معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ابراز امیدواری کرد این پروژه تا دی ماه سال 95 آماده بهره برداری شود.

دکتر بحرینی افزود در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل ساخت کلینیک های ویژه تیپ 2000 و 3000 در مناطق زير پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد در قالب برنامه تحول نظام سلامت در دستور کار قرار گرفته و امید است گامی در جهت ارتقاء خدمات در مناطق زیرپوشش دانشگاه باشد.