تقدیر جامعه علمی آزمایشگاهیان ایران از رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد

تاریخ ایجاد در 10 خرداد 1395

جامعه علمی آزمایشگاهیان ایران با اهدا لوح سپاس  از رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد تشکر و قدردانی کرد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد وجگاهی رئیس جامعه علمی آزمایشگاهیان ایران از دکتر مصطفی مهرابی بهار رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد،بپاس مشارکت چشمگیر و موثر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در برگزاری مراسم بزرگداشت روز آزمایشگاهیان که با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با شرکت قریب به 800 نفر از صاحب نظران، اساتید، کارشناسان و دانشجویان در تالار ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد تشکر و قدردانی نمود.

وی در ادامه افزود: این مشارکت در شرایطی انجام پذیرفت که وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روسای دانشگاه ها را به مشارکت در بزرگداشت این روز فراخوانده بود و دانشگاه علوم پزشکی  مشهد به عنوان دانشگاه مشارکت کننده در برگزاری این جشن ملی نقش منحصر به فردی ایفاء نمود.

وی ابراز امیدواری کرد تا در فعالیت ها و اقدامات آتی این جامعه از حضور موثر و نقش آفرینی هر چه بهتر آن دانشگاه بهره مند گردیده، اسباب دلگرمی و تشویق کارشناسان علوم آزمایشگاهی، دانشجویان فرهیخته و آینده ساز این کشور بیش از پیش فراهم گردد.