بازدید مدیران ارشد دانشگاه علوم پزشکی مشهد از غرفه ی دستاوردهای معاونت توسعه مدیریت و منابع در دولت تدبیر و امید

تاریخ ایجاد در 08 خرداد 1395

جمعی از مدیران ارشد دانشگاه علوم پزشکی مشهد از غرفه ی دستاوردهای معاونت توسعه مدیریت و منابع در دولت تدبیر و امید بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع، همزمان با برپایی نمایشگاه دستاوردها و اقدامات دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در روزهای برگزاری نمایشگاه در غرفه ی دستاوردهای معاونت توسعه مدیریت و منابع ، گزارشی از اقدامات و عملکرد این معاونت در 2سال گذشته به سمع و نظر شرکت کنندگان و بازدید کنندگان رسانده شد. گفتنی است در حاشیه ی این بازدید ها دکتر سید محمد حسین بحرینی  طوسی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از غرفه این معاونت بازدید کرد و ضمن ابراز خرسندی و قدردانی از برپایی این نمایشگاه، نمایشگاه برگزار شده را فرصتی مغتنم جهت اطلاع رسانی اقدامات انجام گرفته در دانشگاه دانست. وی بیان داشت در حال حاضرروابط عمومی و اطلاع رسانی بخش مهمی از فعالیت های هر سازمانی را شامل می شود بنابراین توجه به این مهم باید جزو اولویت های دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار گیرد. شایان ذکر است  دکتر مصطفی مهرابی بهار رئیس دانشگاه ، معاونین ، مشاورین و مدیران ارشد دانشگاه از جمله دکتر عمادزاده مدیر روابط عمومی، دکتر درخشان مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی، دکتر ابراهیمی مدیر ستاد شاهد و ایثارگر و روسای بیمارستان های طالقانی و شریعتی و مشاورین ریاست از جمله بازدیدکنندگان از این غرفه بوند.