برگزاری همایش آموزشی، فرهنگی شاغلین در واحد های کارگزینی و کارشناسان ستادی دانشگاه

تاریخ ایجاد در 06 خرداد 1395
  نخستین همایش آموزشی، فرهنگی پرسنل شاغل در واحد های کارگزینی و کارشناسان ستادی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

به گزارش وب دا، این همایش با حضور بیش از 180 نفر از کارکنان فعال در حوزه منابع انسانی( کارگزین و کارشناسان ستادی مدیریت توسعه ) در اردوگاه شهید بهشتی شهر گلمکان برگزار گردید. عبداله ریحانی یساولی مدیر توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هدف از برگزاری این همایش را  ارائه آموزش در فضایی غیر رسمی و با حال و هوای دوستانه عنوان کرد و اظهار داشت: کارکنان شاغل در حوزه های کارگزین و کارشناسان ستادی  به عنوان مغز و شریان اصلی سازمان هستند و می بایست مورد حمایت مدیران در واحد ها قرار گیرند. وی در ادامه این همایش از حمایت و همکاری نهاد نمایندگی  مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مدیریت پشتیبانی و مدیریت شبکه بهداشت و درمان چناران در برگزاری این گردهمایی قدردانی نمود. در این مراسم حجه الاسلام  والمسلمین دکتر طباطبائی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن تبریک ایام خجسته شعبانیه و میلاد حضرت ولی عصر (عج)،  هشت شاخص سازمان در جامعه منتَظَر را  تبیین و تشریح  نمود و افزود : باورها و آموزه های دینی  می تواند در سازمان  به ما کمک شایانی برساند . وی گفت: کسانی که به هر طریق کم کاری می کنند و در انجام کار اهمال و سستی از خود نشان می دهند به نوعی اثر آن را در زندگی و ذریه خود می بینند، لذا چنانچه قرار است سازمان رشد پیدا کند باید نیروی انسانی آن رشد یابد. دکتر شکاری عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد سخنران دیگر این همایش بود که در ابتدای سخنان خود به اهمیت نیروی انسانی اشاره  و اصول چهارگانه مدیریت منابع انسانی(کارمند یابی- آموزش، توسعه و بالندگی منابع انسانی- به کارگیری منابع انسانی متناسب با تخصص و تحصیلات و شرایط شغل و شاغل و نگهداشت منابع انسانی) را تشریح و واکاوی نمود. گفتنی است در این همایش، برنامه های تفریحی و سرگرمی متنوعی ازجمله مسابقات ورزشی برگزار گردید که در پایان به برندگان جوایز نفیسی تقدیم شد. همچنین بمنظور ترویج نظام پیشنهادها و در راستای بیان ایده ها و نظرات کارکنان برگه سوالی بین افراد شرکت کننده با این مضمون که " اگر من مدیر توسعه سازمان و منابع انسانی بودم....." توزیع گردید که در پایان به شش تن از افرادی که بهترین پیشنهادات را ارائه داده بودند جوایزی اهدا گردید.