در حال ساخت بودن کلینیک ویژه بیمارستان طالقانی

تاریخ ایجاد در 01 خرداد 1395

در راستای اجرای برنامه تحول نظام سلامت، کلینیک ویژه بیمارستان طالقانی از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال اجراست.

به گزارش وب دا، پروژه توسعه و بهسازی کلینیک ویژه تیپ 2000 بیمارستان طالقانی به همت معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زیر بنای 2 هزار و 700 متر مربع و با هزینه ای بیش از 35 میلیارد ریال در حال ساخت است. معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه این معاونت در سال جاری با سرلوحه قرار دادن شعار سال" اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل" اجرای طرحهای مختلفی را در دستور کار قرار داده است اظهار داشت: کلینیک ویژه بیمارستان طالقانی در حال حاضر با پیشرفت 16 درصدی و در راستای برنامه تحول نظام سلامت و ارتقا خدمات بهداشتی ودرمانی در حال اجراست. دکتر بحرینی افزود: کار ساخت این طرح از آبان سال گذشته آغاز شده است و پیش بینی می شود تا پایان امسال شاهد بهره برداری از کلینیک مذکور با هدف خدمات رسانی بهتر به بیماران باشیم.