اتمام پروژه توسعه و بهسازی زایشگاه بیمارستان 22 بهمن شهرستان خواف در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل

تاریخ ایجاد در 20 ارديبهشت 1395

پروژه توسعه و بهسازی زایشگاه شهرستان خواف به همت معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به اتمام رسید.

به گزارش وب دا، دکتر سید محمد حسین بحرینی  طوسی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از اتمام پروژه توسعه و بهسازی زایشگاه شهرستان خواف در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل خبر داد. وی با اشاره به اینکه اين طرح از شهریور ماه سال 94 به منظور گسترش خدمات به ساکنان شهرستان خواف آغاز شده بود، بیان داشت پروژه توسعه و بهسازی زایشگاه خواف که در بخشی از بیمارستان 22 بهمن این شهرستان اتمام گردیده در زمینی به مساحت 460 مترمربع و با هزینه ای بالغ بر 350 میلیون تومان به پايان رسيد و آماده بهره برداري می باشد. دکتر بحرینی افزود توسعه و بهسازي بلوک هاي زايماني در بيمارستانهاي زير پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد در قالب برنامه تحول نظام سلامت در دستور کار قرار گرفته و امید است گامی در جهت ارتقاء خدمات در واحدهای زیرپوشش دانشگاه باشد.