تقدیر از خدمات به مناسبت روز جهانی کارگر

تاریخ ایجاد در 13 ارديبهشت 1395
  تقدیر و تشکر معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از نیروهای بخش خدمات به مناسبت روز جهانی کارگر

دکتر سید محمد حسین بحرینی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مراسمی از نیروهای بخش خدمات به مناسبت روز جهانی کارگر تقدیر و تشکر نمود.

به گزارش وب دا، در این مراسم که با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ، مدیر پشتیبانی دانشگاه، سرپرست اداره خدمات ، سرپرست اداره رفاه و سایر روسای ادارات مدیریت پشتیبانی برگزار گردید، دکتر سید محمد حسین بحرینی طوسی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت: با بررسی انجام شده بیشترین نقش در ایجاد رضایت مراجعین را نیروهای خدمات به عهده دارند و این مهم نقش به سزایی در تکریم ارباب رجوعان داخلی و خارجی دانشگاه دارد. وی افزود تصور پيشرفت و توسعه يك جامعه بدون حضور قشر زحمتکش کارگر محال است و كار و كارگر در آموزه هاي دين مبین مقدس اسلام از اهميت و جایگاه به سزايي برخوردار است به طوري كه بر طبق روايات، نبی مکرم اسلام  بر دستان كارگر بوسه زده اند.

گفتنی است در ادامه این مراسم دکتر حسن منفرد مدیر پشتیبانی دانشگاه گفت : با توجه به اینکه سال 1395 را مقام معظم رهبری به نام سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامگذاری نموده اند کوشش می کنیم علاوه بر ارائه خدمات با کیفیت تر، رسیدگی بیشتری به امور رفاهی نیروهای پرتلاش خدماتی داشته باشیم.

شایان ذکر است در پايان این مراسم به نیروهای خدمات برگزیده ، شاخه گل ، لوح تقدير و هدایائی به رسم یادبود اهدا گرديد.