اهدای 1000 متر مربع زمین ملکی توسط خیرین مشهدی به دانشگاه علوم پزشکی مشهد

تاریخ ایجاد در 12 ارديبهشت 1395

خیرین سلامت در اقدامی خدا پسندانه زمینی ملکی به مساحت 1000  متر مربع را به دانشگاه علوم پزشکی مشهد اهدا نمودند.

به گزارش وب دا، دکتر سید محمد حسین بحرینی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن تقدیر از این اقدام خیرخواهانه گفت: برادران محمدی(جواد، علی و ابراهیم)؛ خیرین مشهدی در اقدامی خیرخواهانه یک باب منزل شش دانگ ملکی به مساحت 1000 متر مربع  و زیربنای 400 متر مربع  به ارزش تقریبی 50 میلیارد ریال واقع در یکی از مناطق مورد نیاز دانشگاه در بلوار معلم خیابان صدف را به دانشگاه علوم پزشکی مشهد اهدا نمودند.

وی افزود: با همکاری مشاورین اینجانب و ازجمله خرم آبادی مشاور فنی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، پس از بررسی و مراجعه به نهادهای دولتی و اخذ گواهی های لازم ملک مذکور در اسفند ماه سال 94 طبق سندی رسمی به نام دانشگاه منتقل شده و سپس این ملک جهت بهره برداری در اختیار معاونت محترم بهداشتی دانشگاه قرار گرفت تا در جهت اهداف خیرین و نیازهای بهداشتی دانشگاه بکار گرفته شود. گفتی است ساخت "مرکز بهداشت سلامت جامعه" در این مکان جهت استفاده عموم افراد جامعه در دست اقدام است.

دکتر بحرینی با بیان اینکه هدف دانشگاه علوم پزشکی مشهد خدمات رسانی مناسب و مطلوب به مردم است اظهار امیدواری کرد: با همکاری خیران و مسئولان بتوانیم هر چه بیشتر در این جهت گام برداریم.