برگزاري هجدهمین نشست کارگروه تخصصي تدوين برنامه راهبردي دانشگاه

منتشر شده در 04 ارديبهشت 1395

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع، هفدهمین نشست کارگروه تخصصي تدوين برنامه راهبردي دانشگاه علوم پزشکي مشهد به منظور انجام امور کارشناسي تدوين برنامه راهبردي دانشگاه با حضور اعضاي کارگروه (دکتر کریمی، مشاور برنامه ریزی استراتژیک - دکتر محمود قربانی، مشاور منابع انسانی استاندار خراسان رضوی  – محسن صادق پور، مدیر نوسازی وتحول اداری دانشگاه علوم پزشکی خراسان رضوی -  امیر عرفانیان ، معاون مدیر امور هیات علمی دانشگاه - محمد حنیف اسدی ، مسئول گروه تحلیل اطلاعات و برنامه ریزی وکارشناسان مرتبط) برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور دکتر بحرینی معاون توسعه مدیریت ومنابع برگزار گردید به بررسی ماتریس SWOT پرداخته شد.

شایان ذکر است دکتر بحرینی ضمن قدردانی از تلاشهای تیم تدوین برنامه راهبردی دانشگاه اظهار امیدواری نمود که تدوین  برنامه راهبردی دانشگاه تا اواسط اردیبهشت ماه جهت طرح در هیئت امنا برسد.