تقدیر و تشکر فرمانداران شهرستان های فریمان و کاشمر از معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد

تاریخ ایجاد در 25 فروردين 1395

فرمانداران شهرستان های فریمان و کاشمر از پشتیبانی های بی شائبه معاون توسعه مدیرت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد تقدیر و تشکر نمودند.

به گزارش وب دا، مهندس محمد حسین یساقی فرماندار شهرستان فریمان و نیز مهدی فروزان فرماندار شهرستان کاشمر ضمن اشاره به توجهات و عنایت خاص معاون مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ارتقاء سطح خدمات بهداشتی درمانی، از تأمین اعتبارات و پرداخت معوقات مالی و افزایش رضایت مندی مردم شریف شهرستان های فرمان و کاشمر تشکر و قدردانی نمودند. ایشان ابراز امیدواری کردند در سال 95 همچنان شاهد رشد و پیشرفت فرآیندها به منظور ارتقاء ارائه خدمات سلامت و درمان مردم شهرستان فریمان و کاشمر باشیم.