قدردانی دبیر هیات عالی گزینش از معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه

تاریخ ایجاد در 15 فروردين 1395

دبیر هیات عالی گزینش ریاست جمهوری از حمایتهای معنوی و مادی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد از مدیریت و اعضای هسته گزینش این دانشگاه قدردانی نمود.

به گزارش وب دا، اسدالله وطنی با ارسال نامه ای از دکتر محمد حسین بحرینی آورده است: یکی از شروط اساسی و مهم به منظور تحقق

عدالت استخدامی در نظام اداری انتخاب افراد توانمند، شایسته و متعهد جهت خدمت گزاری در دستگاه های اجرایی است. هم اینک این وظیفه بر عهده گزینشگران در دستگاههای اجرایی است که امیدواریم با انجام دقیق و صحیح وظایف توسط همکاران در واحدهای گزینش و حمایت مدیران، زمینه اجرای برنامه" شایسته سالاری" در دولت تدبیر و امید به سرانجام مطلوب برسد.

بدین وسیله از حمایتهای بی دریغ معنوی و مادی جناب عالی از مدیریت و اعضای هسته گزینش آن دانشگاه که همواره موجب دلگرمی همکاران گزینش دانشگاه می باشد، تشکر و قدردانی می نماید.

امید است همواره مسئولین و همکاران هسته گزینش در آن دستگاه از حمایتهای ارزشمند جنابعالی بهره مند باشند.